kemikli hindi eti nasıl pişirilir


Kemikli hindi eti nasıl pişirilir? Parçalanmış hindinin kemikli eti tencerede, düdüklü tencerede, fırında, mangalda ve her çeşit ızgara aleti üzerinde pişirilir. Kemikli hindi etiyle yapacağınız yemeğe bağlı olarak; istediğiniz şekilde kemikli hindi etini pişirebilirsiniz. Hindi eti, tavuk eti gibi çabuk pişmez. Bu nedenle, bazı hindi eti yemeklerini yaparken hindi etini yarı pişmiş haşlamanız gerekir.

Kemikli hindi eti veya kemiksiz hindi eti, etli yemek çeşitlerinin tamamında kullanılır. Hindi eti kıyma çektirilir, başta köfte olmak üzere her çeşit kıymalı (tencere ve fırın) yemeklerinin yapımında ve dolma içlerinin hazırlanmasında kullanılır. Ayrıca, hindi eti ve kıyması hamur işlerinin yapımında kullanılır. Sözün kısası; kemikli hindi eti, ya da kemiksiz hindi etinin kulanılamayacağı yemek çeşiti yoktur.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 kilo kıyma için sucuk baharatı hazırlama

tavada et kızartma

maş fasulyesi nasıl ıslatılır

tavada brokoli sote