keki biscotti yapma tarifi


Keki biscotti yapma tarifi, nasıl yapılır? Biscotti nedir: Biscotti, iki kez pişmiş İtalyan kurabiyesi demektir. Kek ve kurabiye yapımında kullanılan malzemelerle yapılır, damak tadınıza uyan her çeşit kuruyemiş, meyve ve çikolata biscotti yapımında kullanılır. Biscotti kurabiyesinin özelliği gevrekliğidir. Isırdıkça ısırasınız gelir. Bademli biscottileri kim sevmez ki, olsun. Biz elimizdeki ile yetinelim.

Kek işiyle ilginiz var ise, bir gün yaptığınız kek hoşunuza gitmeyebilir. Ya da, kekinizi biscotti yapmak istersiniz. Dünyanın binbir türlü hali var; durup dururken canınız çekti, kek yapar biscottiye çevirirsiniz. Yapmanız gereken; keki istediğiniz kalınlıkta dilimleyin, fırının ızgarası üzerine dizin ve önceden 200°C dereceye ısıtılmış fırına sürün. Taş çatlasın 8-10 dakika arasında Biscotti kurabiyesi servise hazır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 kilo kıyma için sucuk baharatı hazırlama

tavada et kızartma

maş fasulyesi nasıl ıslatılır

tavada brokoli sote